Blog

Participació a la jornada “Aliments, territori i gastronomia. Com dissenyar productes turístics atractius pels nostres visitants”

El passat 25 de febrer a Tremp, David Esteller va realitzar la ponència inaugural de les jornades “Aliments, territori i gastronomia. Com dissenyar productes turístics atractius pels nostres visitants” organitzades pel l’Ajuntament de Tremp i el projecte Al Teu Gust.

L’objectiu de les jornades era facilitar les eines per dissenyar i tirar endavant experiències vinculades a la producció alimentària i la gastronomia que responguin a les expectatives i tendències del mercat turístic actual; fomentant alhora la venta directa i posant en valor el territori i els aliments que s’hi produeixen.

Sota el títol “Obrir obradors i explotacions ramaderes i agrícoles al públic visitant. les claus de l’èxit” David Esteller va fer èmfasi sobre els beneficis a nivell de rentabilitat del negoci i a nivell de màrqueting que te l’aposta estratègica per a l’obertura dels negocis als visitants i la creació de producte turístic al seu voltant.

També va parlar dels elements claus de competitivitat de les diferents fases de visita a una explotació:

  • Pre-visita
  • Recepció
  • Visita
  • Botiga-venda
  • Post-visita

Per finalitzar va parlar d’algunes eines i estratègies de màrqueting per a la comercialització dels productes turístics al voltant d’explotacions agrícolas i ramaderes.

Podeu veure notícia de la jornada i entrevista a David Esteller a Pirineus TV al següent link:

http://www.pirineustv.cat/2016/02/explotacions-productes-agroalimentaris-i-artesanals-pallars/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter 

 

 

TECNOREDESSA. Despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com