Qui som?

Qui som

TourisLab és una consultoria turística especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes d’enoturisme i gastronomia.
La nostra missió és dissenyar valor a destins i productes turístics per millorar la seva atractivitat i competitivitat al mercat.
Ajudem als destins a definir la seva estratègia de futur, a planificar, dinamitzar, estructurar l’oferta turística i plantejar plans de màrqueting estratègics I operatius.
Som creadors de noves experiències i productes turístics memorables, segmentats, especialitzats i orientats a la demanda per a la seva comercialització al mercat.

DAVID ESTELLER

CEO I DIRECTOR TOURISLAB

Graduat Superior amb Gestió Turística i Màster en Planificació del Desenvolupament Turístic és consultor especialitzat amb estratègies per a la dinamització de destins i creació de productes turístics. Disposa de 15 anys d’experiència en el sector turístic, en la gestió pública i la seva planificació estratègica. Va ser gerent del Pla de Foment del Turisme del Priorat i a l’any 2012 va crear la consultoria TourisLab especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes turístics.

ANNA RÓDENAS

RESPONSABLE DE PROJECTES

Màster en Comunicació Corporativa i Estratègica i Llicenciada en Traducció i Interpretació (EN, DE) Professional amb experiència consolidada en comunicació i màrketing turístic, amb vocació per impulsar la innovació i sostenibilitat en empreses i destinacions del sector. Ha estat durant varis anys la brand manager del producte de turisme actiu i natura a l’Agència Catalana de Turisme. Disposa d’experiència en l’àmbit privat havent col·laborant amb temes de màrqueting amb establiments hotelers.

LAURA RÚBIA

TÈCNICA DE PROJECTES

Graduada en turisme i Màster en Direcció i Planificació del Turisme, disposa de més de 10 anys d’experiència en el sector turístic, especialment en gestió i promoció de destinacions. Els darrers anys ha coordinat l’operació Vinya en família del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en família al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Ha treballat també per la promoció turística de la destinació Costa Daurada, Catalunya o la comarca del Gironès.

SÒNIA MARTIN

TÈCNICA DE PROJECTES

Llicenciada en Humanitats amb Menció en Gestió Cultural, Màster en Comunicació Corporativa i Institucional i Postgrau en Turisme Cultural, compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector turístic, especialment en la gestió pública i promoció de destinacions. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional a Manresa Turisme, els darrers anys com a responsable de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals, arrel de l’obtenció d’un Pla de Sostenibilitat Turística. Anteriorment, era Coordinadora general de l’Oficina de Turisme de Manresa, executant el Pla de Màrqueting Turístic de la ciutat.
TECNOREDESSA. Despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com