Noves estratègies

per captar

nous segments

de mercat

Qui som

TourisLab és una consultoria turística especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes d’enoturisme i gastronomia.
La nostra missió és dissenyar valor a destins i productes turístics per millorar la seva atractivitat i competitivitat al mercat.
Ajudem als destins a definir la seva estratègia de futur, a planificar, dinamitzar, estructurar l’oferta turística i plantejar plans de màrqueting estratègics I operatius.
Som creadors de noves experiències i productes turístics memorables, segmentats, especialitzats i orientats a la demanda per a la seva comercialització al mercat.

DAVID ESTELLER

CEO I DIRECTOR TOURISLAB

Graduat Superior amb Gestió Turística i Màster en Planificació del Desenvolupament Turístic és consultor especialitzat amb estratègies per a la dinamització de destins i creació de productes turístics. Disposa de 15 anys d’experiència en el sector turístic, en la gestió pública i la seva planificació estratègica. Va ser gerent del Pla de Foment del Turisme del Priorat i a l’any 2012 va crear la consultoria TourisLab especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes turístics.

ANNA RÓDENAS

RESPONSABLE DE PROJECTES

Màster en Comunicació Corporativa i Estratègica i Llicenciada en Traducció i Interpretació (EN, DE) Professional amb experiència consolidada en comunicació i màrketing turístic, amb vocació per impulsar la innovació i sostenibilitat en empreses i destinacions del sector. Ha estat durant varis anys la brand manager del producte de turisme actiu i natura a l’Agència Catalana de Turisme. Disposa d’experiència en l’àmbit privat havent col·laborant amb temes de màrqueting amb establiments hotelers.

LAURA RÚBIA

TÉCNICA DE PROJECTES

Graduada en turisme i Màster en Direcció i Planificació del Turisme, disposa de més de 10 anys d’experiència en el sector turístic, especialment en gestió i promoció de destinacions. Els darrers anys ha coordinat l’operació Vinya en família del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en família al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Ha treballat també per la promoció turística de la destinació Costa Daurada, Catalunya o la comarca del Gironès.
Tecnoredessa – despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com