Blog

La ruta del vermut de Reus, nou producte turístic estructurat des de Tourislab

L’Agència Reus Promoció ha presentat la «Ruta del Vermut de Reus», un nou producte turístic a l’entorn del vermut de la ciutat. La ruta és una nova iniciativa que neix de l’interès de la mateixa agència i el sector de l’hoteleria de la capital del Baix Camp que busca allargar l’estada dels visitants a Reus i que n’incrementin les pernoctacions.

Des de TourisLab el que s’ha plantejat és orientar la promoció de la ruta a la demanda proposant productes amb preu de diferents temàtiques i per a diferents segments de viatgers. Però el principal aspecte innovador és que s’ha abandonat el concepte clàssic de ruta per avançar cap a una “ruta  experiència” on els empresaris de la ciutat passen a ser els actors principals avançant cap a un model de club de producte turístic de col·laboració público-privada.

En total, són vuit propostes que permetran descobrir l’essència del vermut de Reus, amb la possibilitat de gaudir de tastos dirigits, visites guiades a establiments vinculats al sector vermuter, i rutes dinamitzades o teatralitzades que ensenyaran la història i l’essència del vermut de Reus.

Per fer difusió d’aquesta ruta s’ha editat un fulletó on es detalla tota la nova oferta d’activitats. Un material on també s’hi ha inclòs un llistat d’esdeveniments en què el vermut de Reus és protagonista com són la vermutada popular, les fires Expovermut i Reus viu el Vi i la programació de vermuts musicals a Cal Massó.

Aquest nou producte turístic, únic a tot l’Estat espanyol, posiciona la ciutat de Reus com a capital del vermut i reforça la seva capacitat d’atracció de turisme cultural, obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme.

El projecte, desenvolupat per TourisLab, ha estat finançat amb l’aportació de la taxa turística i s’emmarca en un acompanyament a la destinació i als empresaris turístics de la ciutat de Reus per a la definició d’una sèrie d’actuacions i estratègies per tal de crear, promocionar i comercialitzar productes i experiències turístiques competitives, orientades al mercat, estructurades per motivacions i perfils de viatgers que permetin millorar la competitivitat de la destinació i arribar a nous mercats. 

Properament, sortiran a la llum diversos paquets d’estada que inclouen l’allotjament i la realització d’activitats a l’entorn del vermut i la descoberta del patrimoni.

TECNOREDESSA. Despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com