TOURISLAB - Innovació i dinamització turística

TourisLab és una consultoria turística especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes d’enoturisme i gastronomia

La nostra missió és dissenyar valor a destins i productes turístics per millorar la seva atractivitat i competitivitat al mercat

Ajudem als destins a definir la seva estratègia de futur, a planificar, dinamitzar, estructurar l’oferta turística i plantejar plans de màrqueting estratègics i operatius.

Som creadors de noves experiències i productes turístics memorables, segmentats, especialitzats i orientats a la demanda per a la seva comercialització al mercat.

ESPECIALITZACIÓ

Enoturisme: Tenim una àmplia experiència amb el desenvolupament de projectes enoturístics ja siguin rutes del vi, nous productes, com especialització d’establiments.
Orientació de la promoció a la demanda: Ens hem especialitzat amb orientar la promoció de la destinació a la demanda, amb productes especialitzats per segments de mercat concrets.
Nous productes per a nous segments: Creem nous productes basats amb les tendències de mercat, competitius i per a nous segments.
Estratègies de comercialització i internacionalització: Coordinació de portals webs i plataformes reserva on-line i estudis per a la internacionalització de l’oferta.

EQUIP DE TREBALL

DAVID ESTELLER MARTÍ – CEO I DIRECTOR TOURISLAB

Graduat Superior amb Gestió Turística i Màster en Planificació del Desenvolupament Turístic és consultor especialitzat amb estratègies per a la dinamització de destins i creació de productes turístics. Disposa de 15 anys d’experiència en el sector turístic, en la gestió pública i la seva planificació estratègica. Va ser gerent del Pla de Foment del Turisme del Priorat i a l’any 2012 va crear la consultoria TourisLab especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes turístics.

Perfil a Linkedin

DÈLIA PERPINYÀ GINÉ – RESPONSABLE DE PROJECTES

Periodista i Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes. A Tourislab centra la seva tasca assessorant destinacions i empreses turístiques amb la creació de productes turístics,  definint estratègies de promoció i comercialització on-line així . Disposa d’experiència en l’àmbit privat havent col·laborant amb temes de màrqueting amb establiments hotelers.

Perfil a Linkedin

LIDÓN FIGUEROLA – RESPONSABLE DE PROJECTES

Periodista, màster en comunicació empresarial i institucional i postgrau en creació de productes turístics. Treballa a Tourislab com a responsable de la Secretaria Tècnica d’Enogastronomia de Catalunya i amb diferents projectes vinculats al producte local, gastronomia i turisme del vi.

Perfil a Linkedin