Skip to main content

TOURISLAB - Innovació i dinamització turística

TourisLab és una consultoria turística especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes d’enoturisme i gastronomia

La nostra missió és dissenyar valor a destins i productes turístics per millorar la seva atractivitat i competitivitat al mercat

Ajudem als destins a definir la seva estratègia de futur, a planificar, dinamitzar, estructurar l’oferta turística i plantejar plans de màrqueting estratègics i operatius.

Som creadors de noves experiències i productes turístics memorables, segmentats, especialitzats i orientats a la demanda per a la seva comercialització al mercat.

ESPECIALITZACIÓ

Enoturisme: Tenim una àmplia experiència amb el desenvolupament de projectes enoturístics ja siguin rutes del vi, nous productes, com especialització d’establiments.
Orientació de la promoció a la demanda: Ens hem especialitzat amb orientar la promoció de la destinació a la demanda, amb productes especialitzats per segments de mercat concrets.
Nous productes per a nous segments: Creem nous productes basats amb les tendències de mercat, competitius i per a nous segments.
Estratègies de comercialització i internacionalització: Coordinació de portals webs i plataformes reserva on-line i estudis per a la internacionalització de l’oferta.

EQUIP DE TREBALL

DAVID ESTELLER MARTÍ – CEO I DIRECTOR TOURISLAB

Graduat Superior amb Gestió Turística i Màster en Planificació del Desenvolupament Turístic és consultor especialitzat amb estratègies per a la dinamització de destins i creació de productes turístics. Disposa de 20 anys d’experiència en el sector turístic, en la gestió pública i la seva planificació estratègica. Va ser gerent del Pla de Foment del Turisme del Priorat i a l’any 2012 va crear la consultoria TourisLab especialitzada en innovació, màrqueting, planificació i dinamització de destinacions i productes turístics.

Perfil a Linkedin

ANNA RÓDENAS – RESPONSABLE DE PROJECTES

Màster en Comunicació Corporativa i Estratègica i Llicenciada en Traducció i Interpretació (EN, DE) Professional amb experiència consolidada en comunicació i màrketing turístic, amb vocació per impulsar la innovació i sostenibilitat en empreses i destinacions del sector. Ha estat durant varis anys la brand manager del producte de turisme actiu i natura a l’Agència Catalana de Turisme. Disposa d’experiència en l’àmbit privat havent col·laborant amb temes de màrqueting amb establiments hotelers.

Perfil a Linkedin

LAURA RÚBIA – TÉCNICA DE PROJECTES

Graduada en turisme i Màster en Direcció i Planificació del Turisme, disposa de més de 10 anys d’experiència en el sector turístic, especialment en gestió i promoció de destinacions. Els darrers anys ha coordinat l’operació Vinya en família del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en família al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Ha treballat també per la promoció turística de la destinació Costa Daurada, Catalunya o la comarca del Gironès.

Perfil a Linkedin

SÒNIA MARTIN – TÉCNICA DE PROJECTES

Llicenciada en Humanitats amb Menció en Gestió Cultural, Màster en Comunicació Corporativa i Institucional i Postgrau en Turisme Cultural, compta amb més de 15 anys d’experiència en el sector turístic, especialment en la gestió pública i promoció de destinacions. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional a Manresa Turisme, els darrers anys com a responsable de Projectes Estratègics i Relacions Institucionals, arrel de l’obtenció d’un Pla de Sostenibilitat Turística. Anteriorment, era Coordinadora general de l’Oficina de Turisme de Manresa, executant el Pla de Màrqueting Turístic de la ciutat.

Perfil a Linkedin