Blog

Aconseguim més de 12 milions d’euros a la segona convocatòria del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions 2022

En el marc de la segona convocatòria del Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions 2022 de la Secretaria de Estado de Turismo, Tourislab ha aconseguit més de 12 milions d’euros de finançament per al desplegament dels següents projectes:

  • Direcció General de Turisme de Catalunya: “Actuación de Cohesión en destino, Catalunya, Terra de Sabors” amb una inversió de 6,9 milions d’euros. Aquest projecte pretén definir un model de desenvolupament turístic que converteixi el territori en una destinació enogastronòmica internacional de referència amb identitat. Estructurant una oferta  de valor atractiva, competitiva i segmentada per tipus de públic  que permeti el descobriment del paisatge i patrimoni cultural enogastronòmic baasada en el model desplegat per Tourislab de les 4D i 4S .

 

  • Ajuntament de Banyoles: “Pla de sostenibilitat turística, Banyoles Ciutat de l’Aigua” amb una inversió de 2,2 milions d’euros. El projecte pretén posicionar Banyoles com la ciutat de l’aigua, una destinació que fomenti un estil de vida saludable promovent el descobriment actiu dels recursos turístics existents més enllà del llac.

 

  • Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT): “Pla de sostenibilitat turística “Terres de Mestral, Outdoor Park de la Costa Daurada” amb una inversió de 1,8 milions d’euros €. El projecte vol promoure un model de desenvolupament turístic que converteixi el territori en un Outdoor Park de referència en turisme actiu i esportiu de mar i muntanya

 

  • Ajuntament de Lladorre (Tavascan): Pla de sostenibilitat turística de Lladorre-Tavascan, Turisme esportiu d’alta muntanya 365 dies amb una inversió de 1,4 milions d’euros. El projecte pretén situar el municipi de Lladorre com a destinació d’alta muntanya de turisme esportiu sostenible líder del Pirineu amb una oferta atractiva i competitiva vinculada al turisme esportiu (esquí nòrdic, alpí, freeride i de muntanya, running, alpinisme, senderisme,…) tant de estiu com d’hivern.

Aquest programa ajudarà a les entitats gestores de les destinacions turístiques a articular plans d’acció que incorporin actuacions transformadores, que millorin l’atractivitat, competitivitat i sostenibilitat de les destinacions i que, en estreta col·laboració amb el sector privat, permetin recuperar, mantenir i atraure la demanda turística.

Si vols que t’ajudem a presentar la teva candidatura per a la convocatòria 2023 no dubtis en contactar amb nosaltres.

 

TECNOREDESSA. Despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com