Blog

Neix la ruta del vi de la DO Tarragona

La ruta recull 19 visites a cellers i 37 experiències singulars, adreçades a diferents tipus de públic, que es poden realitzar a tot el territori de la DO Tarragona.

La DO Tarragona ha presentat aquest dijous 15 de juliol la nova oferta enoturística del territori, que engloba les comarques de l’Alt Camp, la Ribera d’Ebre, el Tarragonès i de la Baix Camp, sota el paraigua de la Ruta del Vi de la DO Tarragona. Un projecte que es complementa amb una pàgina web dedicada exclusivament a l’enoturisme (www.rutadelvidotarragona.cat) i un material divulgatiu on es presenten els cellers i totes les activitats enoturístiques que ofereixen. 

L’objectiu del projecte és aconseguir situar a l’imaginari de l’enoturista la DO Tarragona i els seus cellers com una destinació enoturística de primer nivell i que sigui prou atractiva per ajudar a diversificar l’economia de la zona i també incrementar el coneixement i la venda directa dels vins dels mateixos cellers.

La nova Ruta del Vi de la DO Tarragona és un projecte impulsat des del Consell Regulador de la DO Tarragona amb la direcció tècnica de Tourislab, que als darrers mesos ha fet el treball de camp per estructurar, tutelar i singularitzar les propostes enoturístiques agrupades dins la ruta. 

Sis tipologies diferents d’enoturistes

Des de Tourislab s’ha volgut presentar i estructurar l’oferta per tipus de públic en funció de quina fos la seva motivació a l’hora de fer enoturisme. Així doncs, a banda de les visites als cellers, a la ruta hi ha experiències singulars adreçades a foodies, culturals, actius, públic familiar, curiosos i entusiastes.  

En total, una oferta de 19 visites a cellers i 37 experiències singulars que van des d’una passejada amb carruatge amb tast de vins a visites i tastos singulars a la vinya, rutes amb llagut o descens per l’Ebre amb caiac, passejades entre vinyes, circuits de marxa nòrdica o propostes que mariden el vi i la gastronomia de la zona.

Descarrega el fulletó de la ruta del vi de la DO Tarragona

TECNOREDESSA. Despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com