Blog

Tourislab desenvolupa un estudi entorn el turisme enogastronòmic i la Covid-19

L’estudi es basa en una enquesta on-line per conèixer les motivacions i els plans de viatge dels turistes catalans un cop superada l’alerta sanitària i es llençarà el proper 30 d’abril a través de la plataforma web wwww.tornaremaferturisme.cat (en construcció) 

La situació excepcional que estem vivint està modificant i evolucionant el comportament i els hàbits del turista i viatger del futur, amb la consegüent necessitat de definir un model turístic adaptat a la nova demanda per part de les destinacions turístiques. 

En aquest context, des de Tourislab posem en marxa un estudi per conèixer les motivacions i els plans de viatge dels turistes catalans després de la Covid-19, incidint en l’experiència i l’activitat enogastronòmica. Així doncs, mitjançant enquestes on-line anònimes, adreçades al públic final i professional, pretenem comptar amb informació de valor per contribuir a què empreses i destinacions vacacionals puguin adaptar-se a un nou escenari i donar resposta a les noves formes de viatjar, consum i lleure.

Els resultats d’aquest estudi seran públics i d’accés a totes aquelles empreses, destinacions i entitats de promoció que ho requereixen.

L’estudi requereix d’una àmplia mostra per obtenir resultats de qualitat i la forma d’aconseguir-lo és fent xarxa. Per aquesta raó, t’animem a col·laborar realitzant l’enquesta i difonent la iniciativa. 

L’enquesta es penjarà a la pàgina web www.tornaremaferturisme.cat, ara en construcció, el proper 30 d’abril i s’espera poder publicar els resultats a mitjans de juny. 

Des de Tourislab apostem per la recuperació del sector turístic com a projecte conjunt i aquesta és la nostra aportació. Perquè junts, #tornaremaferturisme.

TECNOREDESSA. Despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com