Blog

Tret de sortida de l’estudi #tornaremaferturisme

Tourislab llança una enquesta on-line per conèixer les tendències del mercat turístic un cop superada l’alerta sanitària i econòmica de la Covid-19.

L’enquesta estarà activa a la pàgina web www.tornaremaferturisme.cat durant tot el mes de maig i els resultats es publicaran a mitjans de juny.

A través dels resultats obtinguts, Tourislab pretén obtenir informació perquè empreses i destinacions vacacionals puguin adaptar-se al nou escenari i donar resposta a noves formes de viatjar, consum i lleure. Els resultats de l’estudi seran públics i d’accés a totes aquelles empreses, destinacions i entitats de promoció que ho sol·licitin.

L’enquesta, totalment anònima, està dividida en tres parts, una fa referència a les principals dades del turista català, l’altra a les intencions de viatge d’aquest turista tenint en compte la situació actual i una tercera a l’activitat enogastronòmica que el turista desenvoluparà durant les seves vacances o excursions al territori després de la Covid-19. Amb els resultats obtinguts, es podrà realitzar una radiografia sobre les preferències del viatger envers a la destinació, el tipus d’allotjament i transport que prefereix o l’interès per activitats vinculades a l’enoturisme i la gastronomia, així com d’altres esportives, culturals o de lleure. També es podrà conèixer la importància per al turista de les mesures de seguretat i higiene adoptades per les destinacions, allotjament, restauració i oferta d’activitats en general (cellers, visites a productors, tallers de gastronomia, etc.).

Tourislab compta amb la col·laboració de diferents Patronats de Turisme territorials de Catalunya (Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona – Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i Patronat de Turisme Costa Brava Girona) i l’Agència Catalana de Turisme per fer difusió de l’enquesta.

A través d’aquesta enquesta, Tourislab vol posar el seu granet d’arena per tal d’obtenir informació perquè empreses i destinacions pugueu adaptar-se al nou escenari i adaptar l’oferta per donar resposta a noves formes de fer turisme.

Des d’aquí, t’animem a participar en l’enquesta i a compartir-la entre els teus contactes, perquè junts, #tornaremaferturisme.

TECNOREDESSA. Despatx 222
Av. de Bellissens, 42. 43204 Reus
T. 877 911 225 – M. 696 399 156
tourislab@tourislab.com